מתכון להכנת עוגת אלפחורס משגעת וקצת שונה.
שילוב מעולה של גבינת סימפוניה, ביסקוויטים, ריבת חלב וקוקוס.

עוגת אלפחורס משגעת
עוגה מרשימה וקלה להכנה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
- מיקסר
מרכיבים
- 2 שרוולים של פתי בר קלאסי השתמשתי עם הקטנים
- 500 מ"ל שמנת מתוקה 2 מיכלים
- 500 גרם גבינה לבנה 1 חבילה
- 1 שמנת סימפוניה טיבעי 200 מ"ל
- ½ כוס סוכר
- 1 חבילה פודינג ריבת חלב 80 גרם
- 1 צנצנת ריבת חלב 400 גרם
- ½ כוס קוקוס קלוי מעט במחבת
שלבי הכנה
- בקערה נקציף את השמנת מתוקה גבינה לבנה גבינת סימפוניה סוכר והפודינג – נקציף היטב אך לא יותר מידי שהקצפת לא תיפול.
- נחמם מעט מאוד את הריבת חלב .
- ניקח 2 כפות לקרם ובתנועות עטיפה נטביע את הריבת חלב אבל שייראה כמו עוגת שיש.
- ניקח תבנית חד פעמי בינונית נתחיל לסדר את הפתי בר.
- נמזוג מהריבת חלב על הפתי בר (משאירים קצת לקישוט בסוף) .
- נמרח על הפתי בר שכבה נפזר מעל קצת קוקוס קלוי ונמזוג מהקרם גבינה לאחר מכן שוב פתי בר ושוב מהקרם נניח שוב פתיבר ונמרח את ייתרת הקרם.
- ניקח מהריבת חלב שנשאר ונקשט איך שאוהבים .
- נפזר מהקוקוס שנשאר ונכניס למקרר כמה שעות טובות.

מקור: רויטל בן חמו
להשאיר תגובה