הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת אלפחורס בשילוב טעמים מעולה

מתכון עוגת אלפחורס

מתכון להכנת עוגת אלפחורס משגעת וקצת שונה.

שילוב מעולה של גבינת סימפוניה, ביסקוויטים, ריבת חלב וקוקוס.

מתכון עוגת אלפחורס

עוגת אלפחורס משגעת

הדפסה
עוגה מרשימה וקלה להכנה
של: רויטל בן חמו

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית
  • מיקסר

מרכיבים

  • 2 שרוולים של פתי בר קלאסי השתמשתי עם הקטנים
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 2 מיכלים
  • 500 גרם גבינה לבנה 1 חבילה
  • 1 שמנת סימפוניה טיבעי 200 מ"ל
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילה פודינג ריבת חלב 80 גרם
  • 1 צנצנת ריבת חלב 400 גרם
  • ½ כוס קוקוס קלוי מעט במחבת

שלבי הכנה

  • בקערה נקציף את השמנת מתוקה גבינה לבנה גבינת סימפוניה סוכר והפודינג – נקציף היטב אך לא יותר מידי שהקצפת לא תיפול.
  • נחמם מעט מאוד את הריבת חלב .
  • ניקח 2 כפות לקרם ובתנועות עטיפה נטביע את הריבת חלב אבל שייראה כמו עוגת שיש.
  • ניקח תבנית חד פעמי בינונית נתחיל לסדר את הפתי בר.
  • נמזוג מהריבת חלב על הפתי בר (משאירים קצת לקישוט בסוף) .
  • נמרח על הפתי בר שכבה נפזר מעל קצת קוקוס קלוי ונמזוג מהקרם גבינה לאחר מכן שוב פתי בר ושוב מהקרם נניח שוב פתיבר ונמרח את ייתרת הקרם.
  • ניקח מהריבת חלב שנשאר ונקשט איך שאוהבים .
  • נפזר מהקוקוס שנשאר ונכניס למקרר כמה שעות טובות.
מתכון עוגת אלפחורס
צילום: רויטל בן חמו

מקור: רויטל בן חמו