עוגת אגוזים לפסח, שמכינים בכלום זמן ותמיד מככבת בקרב האורחים ובני המשפחה! מתכון פשוט ביותר לעוגה משגעת, כשרה לפסח וגם פרווה, וכל ביס ממנה פינוק מושלם! עוגה מרשימה שניתן לקשט עם שוקולד לבן למראה חגיגי יותר!
עוגת אגוזים לפסח
ציוד
- תבנית 26
- כוס חד פעמית לשתייה חמה או כוס אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
- 6 ביצים L מופרדות
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- ½ כוס נס ללא חלב (כף נס עם חצי כוס מים רותחים)
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס קורנפלור
- ¾ כוס אגוזי פקאן + מלך קלויים וטחונים
- 10 גרם אבקת אפייה
שלבי הכנה
- מקציפים חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים בהדרגה חלמונים ושמן לתערובת החלבונים, ומערבבים עוד חצי דקה.
- מוסיפים את כל היבשים ולבסוף את הנס קפה כשהוא חם, ומערבבים עוד חצי דקה.
- מעבירים לתבנית ואופים בתכנית טורבו עב־160 מעלות במשך כ־45 דקות.
הערות וטיפים
מקור: עוגת אגוזים גבוהה ורכה לפסח – פרח גבסו
להשאיר תגובה