עוגת אגוזים – את העוגה הזאת מכינים גם כשיש רק כמה דקות פנויות, כי היא כל כך קלה ומהירה,
עוגה שמספקת בדיוק את הפינוק המענג והמושלם לכל שעה בה מתחשק משהו טעים.
עוגת אגוזים בחושה מהירה וקלה
ללא הפרדת ביצים, בכלום עבודה. רוצו להכין, הקפה מחכה…
ציוד
- 2 תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 3 ביצים
- ½ כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית 250 מ"ל
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כוס כוס קוקוס
- 100 גרם אגוזים גרוסים
- ¼1 כוסות קמח תופח
שלבי הכנה
- מקציפים את הביצים, לא צריך להפריד, עם הסוכר ומוסיפים את שאר החומרים.
- מוזגים את הבלילה ל-2 תבנית אינגליש קייק.
- נאפה בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה למיץ תפוזים?אם כן, מה הכמות?
היי מירב,
כמובן, באותה כמות.
בהצלחה 🙂
באיזה כוס מדידה הכמויות האים 180 מ”ל או 200 מ”ל ואים אפשר להמיר את הכמויות בגרמים בבקשה תודה ????????
היי איריס,
את יכולה לעבוד עם כוס מדידה אוניברסלית של 250 מ”ל או כל כוס אחרת העיקר שאת עושה בה שימוש לכל אורך המתכון בלי להחליף לכוס אחרת.
בהצלחה!!
תודה רבה על התשובה ועל ההתייחסות ויום טוב ומבורך ????????????
האם אפשר להמיר את הקמח התופח בקמח כוסמין 70% וכפית אבקת אפיה?
היי כרמית,
אכן כן, כפית אבקת אפייה על כוס קמח.
צום קל וחתימה טובה