הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגיות תמרים נימוחות מבצק פריך

מתכון עוגיות תמרים

מתכון של עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות, פריכות! כל כך טעימות שאי אפשר לעבור לידן ולא לאכול!

מתכון ממש קל שאני מכינה אותו בכל הזדמנות שרק יש לי והן כל הזמן יוצאות טעימות ומפנקות!

מתכון עוגיות תמרים

עוגיות תמרים נימוחות מבצק פריך

הדפסה
קבלו מתכון של עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות. קלות להכנה טעימות וממכרות.
של: אופירה פחימה יחיא

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • ½1 חבילות מחמאה 300 גרם
  • 1 כוס מיץ תפוזים תפוזינה
  • 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
  • 2 שקיות אבקת אפיה 20 גרם
  • 1 כוס שמן
  • 2 חלמונים
  • ¾ כוס סוכר
  • מלח קורט
  • 1 קילו קמח
  • 1 חבילה ממרח תמרים 400 גרם

שלבי הכנה

  • נחמם תנור ל 180 מעלות.
  • כל הסוד של הבצק המחמאה חייבת להיות בטמפרטורת חדר כדי לא ללוש הרבה את הבצק.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה נלוש ונערבב ממש מעט.
  • מתקבל בצק נעים מאוד איך שהחומרים מתאחדים מיד נעצור את הלישה.
  • נחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים כל חתיכת בצק נפתח על נייר אפייה מקומח למלבן.
  • נמרח ממרח תמרים איכותי (רצוי נהר הירדן) ונפזר קינמון מעל.
  • נגלגל נמעך מעט את הרולדה, נסמן את העוגיות , נאפה עד להזהבה.
  • נפזר אבקת סוכר ולאכסן, אפשר להקפיא עד חודש בכלי אטום שעטוף בשקית.
מתכון עוגיות תמרים
צילום: אופירה פחימה יחיא

מקוראופירה פחימה יחיא