עוגיות תמרים מושלמות בטעם ייחודי, מבצק שנמס בפה ומילוי עשיר של תמרים! מתכון קל לעוגיות מגולגלות תמרים בגרסה קצת שונה, המשלבת מיץ תפוזים בבצק וקינמון במילוי! שילוב טעמים ייחודי שמדשרג את עוגיות התמרים האהובות!
עוגיות תמרים מושלמות
מתכון לעוגיות תמרים מפנקות שחייבים לצד הקפה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- 1 חבילה מחמאה 200 גרם
- 3 כפות סוכר אבקת סוכר גם חשובה לסוף התהליך
- 3 כפות מיץ תפוזים
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפייה
למילוי:
- ממרח תמרים או כל ממרח אחר שאוהבים
- קינמון
- אגוזים קצוצים
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת בצק נעים. אפשר ביד ואפשר עם מיקסר וו גיטרה.
- מעבירים למקרר לרבע שעה.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקיםומרדדים כל חלק למלבן דק.
- מורחים ממרח תמרים (או כל ממרח שאוהבים), ומפזרים מעט קינמון ואגוזים קצוצים.
- מגלגלים לרולדה, וחותכים לחתיכות ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב.
- מפזרים אבקת סוכר מעל.
הערות וטיפים
מקור: עוגיות תמרים – יפעת צרפתי
להשאיר תגובה