אין על עוגיות תמרים עשירות באגוזים שמכינים בבית! מתכון קל ומהיר לעוגיות תמרים נימוכות, שכיף לאכול ושלא דורשות הרבה זמן עבודה! כל כך טעימות וקלות להכנה, עד שכדאי להכין כמות כפולה וליהנות לאורך כל השבוע.
עוגיות תמרים נימוחות
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 קילו קמח
- 20 גרם אבקת אפייה
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס שמן
- 400 גרם מרגרינה רכה, מחמאה או חמאה
מילוי:
- 500 גרם ממרח תמרים
- קינמון לפי הטעם
- אגוזים לפי הטעם
שלבי הכנה
- מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד.
- שמים בקערה, סוגרים בניילון ומניחים במקרר במשך 4 שעות או לילה.
- מחממים תנור 170 מעלות ומחלקים את הבצק ל־4 חלקים.
- מרדדים כל חלק, מורחים את המילוי ומגלגלים.
- חותכים, מניחים על נייר אפייה ואופים עד הזהבה קלה.
קינוחים
נו, נפתח החשק לעוד?
מתחשק לכם פינוק שובר שגרה באמצע היום? כל הפינוקים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים להיטים באתר
מקור: אורית חדידה
להשאיר תגובה