מתכון של מגולגלות תמרים – עוגיות תמרים מגולגלות העשויות מבצק פריך וטעים במיוחד!
עוגיות בטעם של פעם, שכולם אוהבים, מושלמות לאירוח וממלאות את הבית בריח נהדר!
עוגיות תמרים מגולגלות פרווה בקלי קלות
עוגיות רכות שנימוחות בפה, טעימות וממכרות
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ½ 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 חבילת חמאה או מרגרינה 200ג רם
- ½ כוס שמן
- ½ כוס מים או מיץ
- ¼ כוסות סוכר
- ממרח תמרים וממרח שוקולד
שלבי הכנה
- לערבב את החומרים וניתן לבצק לנוח לפחות שעה במקרר.
- לחלק את הבצק ל – 3 חלקים שווים.
- לקמח משטח ונרדד כל עלה למלבן גדול.
- למרוח ממרח תמרים וממרח שוקולד – ולגלגל.
- לסמן בסכין את החיתוכים לא עד הסוף ונכניס לתנור.
- לאפות על 180 מעלות כ – 30 דקות.
מקור: תיקי שילו
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “אמהות מבשלות כשר”
להשאיר תגובה