קבלו מתכון של עוגיות תמרים מגולגלות הכי טובות שטעמתם!
עוגיות תמרים טעימות ונמסות בפה, ללא מרגרינה או ביצים, ובמילים פשוטות הכי טעים שיש.


עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה
עוגיות פרווה עימות במיוחד שנמסות בפה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים רותחים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 2 כפות סוכר
למילוי:
- 1 חבילה ממרח תמרים 400 גרם
לקישוט:
- אבקת סוכר לפיזור
שלבי הכנה
- נלוש היטב את כל מרכיבי הבצק.
- נחלק ל 4 כדורים.
- נרדד כל כדור לריבוע גדול.
- נמרח ממרח תמרים.
- נגלגל לנחש.
- לחתוך כל נחש לפסים לא עד הסוף.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות עד שמשחים מעט.
- לאחר שמתקרר להפריד.
- ונפזר אבקת סוכר.

מקור: גילה ומשה מוגמי
להשאיר תגובה