מתכון של עוגיות תמרים עם טוויסט חדש ובטעם חדש וממכר.
עוגיות תמרים משגעות שמכינים מבצק שמרים פריך בטירוף, ובמלית עשירה.

עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך
עוגיות קלילות והכי פשוטות להכנה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 קילו קמח
- ½1 כוסות סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 כף שמרים
- תמצית וניל
- 3 ביצים
- 2 מרגרינה
- ½ כוס מים
- 2 טיפות תמצית זהר מומלץ !
למלית:
- ממרח תמרים
- קינמון
- אגוזים קצוצים לא חובה
שלבי הכנה
- ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק רך וחלק.
- להשאיר את הבצק למשך חצי שעה במקרר.
- לאחר מכן לחלק ל-8 חלקים שווים.
- לפתוח כל חלק לעלה דק ולמרוח בממרח תמרים ולפזר קינמון ואגוזים קצוצים.
- לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות.
- לסדר בתבנית וכל עוגייה למרוח בביצה ושומשום.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה.

מקור: עוגיות תמרים – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
להשאיר תגובה