מתכון של עוגיות תמרים ואגוזים משגעות, פריכות ונימוחות.
אני תמיד מכינה כמות גדולה כדי שיישארו לי כמה עוגיות לצד הקפה לפני שיחסלו אותן!

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
מתכון קל להכנה ומושלם להגשה בכל עת!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמי חם
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 מרגרינה 200 גרם
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 2 כפות סוכר
- 5 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
שלבי הכנה
- נערבב היטב, כשהבצק מוכן נרדד עם מערוך.
- נמלא ממרח תמרים ונפזר אגוזים קצוצים.
- נגלגל ונאפה על 180 למשך 35 דקות.

אני מחליפה במיץ תפוזים את המים
מורידה כוס קמח ומוסיפה כוס סולת
מוסיפה ביצה
וכן לא מתכוונת לשנות יוצא אלוהי
היי יפה,
שמחים מאוד שאת נהנית מהמתכון, ואת מוזמנת להראות לנו את העוגיות בקבוצה 🙂
יש יש מתכון מנצח שלא מחליפה. 3.5 כוסות קמח, 2 סוכר וניל, 200 גרם חמאה, שליש כוס שמן ושליש כוס מים פושרים. ללוש, מתקבל בצק רך ונעים למגע להכניס למקרר לחצי שעה ואז לחלק ל4 כדורים, לרדד, למרוח ממרח תמרים, אגוזים קצוצים וקינמון. כשמתקרר לפזר אבקת סוכר. הבצק נימוח בפה. כל מי שטעם התלהב וביקש המתכון
היי,
תודה רבה ששיתפת איתנו את המתכון! מוזמנת גם להראות לנו איך הן נראות בקבוצה 🙂
בצק מושלםםםםם אני מכינה עם הבצק הזה גם מלוחות עם כפית סוכר וכף מלח יוצא מושלםםםםםםםם
היי,
איזה כיף!! נשמח לראות תמונות בקבוצה 🙂 🙂
הי האם אפשר משהו אחר במקום המרגרינה?
היי אורית,
אפשר להשתמש בחמאה או בשמן. אם את מעדיפה שמן, שימי שליש פחות בכמות.
בהצלחה!
יקירה כמה רולדות את מכינה מהמתכון ?תודה
היי לאה,
כל אחד מחלק אחרת, יש כאלה שעושים עם רולדה אחת ויש כאלה שעושים עם 3. איך שנוח לך 🙂
בהצלחה!