עוגיות תמרים משגעות בגרסה שעוד לא טעמתם! מתכון קל להכנת עוגיות תמרים, מבצק פריך ומלית תמרים מפנקת במיוחד! עוגיות מושלמות ללא מרגרינה וכל ביס מעלה חיוך! מושלמות להגשה לצד הקפה, אבל הקפה פה הוא רק תירוץ!
עוגיות תמרים מושלמות
מרכיבים
- 200 גרם חמאה
- ¾ כוס שמן
- ½ כפית סוכר
- 1 כף יוגורט
- 1 ביצה
- 1 שקית סוכר וניל
- 4 ½ – 5 כוסות קמח
למלית:
- 15 תמרים גדולים או 20 קטנים
- 1 כפית קינמון
- ½ כוס אגוזי מלך
- 3-4 כפות מים להוסיף כדי להתאים לכמות הבצק
שלבי הכנה
למלית
- שמים בקערה את התמרים ושופכים עליהם מים חמימים עד לריכוך ומוציאים את הליבה בקלות מהתמרים.
- טוחנים במעבד מזון את התמרים, מוסיפים להם קינמון ואגוזי מלך טחונים, מוסיפים מים לפי הצורך ומערבבים לאיחוד.
לבצק
- מערבבים את כל הרכיבים לבצק ולשים עד קבלת בצק רך ונוח לעבודה.
- חותכים את הבצק לצורות שאוהבים, או חותכים לפי הסרטון.
- אופים ב־180-190 מעלות עד הזהבה.
- לאחר צינון אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
View this post on Instagram
מקור: עוגיות תמרים – pacikanin_mutfagi
להשאיר תגובה