עוגיות שקדים עם מראה סדוק, טעם ממכר וקלות הכנה שלא משאירה תירוצים! מתכון שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר וללא הכנות ובכלום עבודה יש לכם עוגיות טעימות, שכל ביס מהן פינוק גדול! ניתן להכין את העוגיות גם פרווה.
עוגיות שקדים ממכרות
מתכון קל ומהיר להכנת עוגיות שקדים סדוקות
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 300 גרם שקדים טחונים
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 2 כפות חמאה
- 2 ביצים
- 1 כפית מי ורדים
- 100 גרם אבקת סוכר לציפוי בלבד
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה את כל הרכיבים למעט אבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
- מכינים כדורים, מצפים אותם היטב באבקת סוכר מכל הצדדים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים מעט ובעדינות.
- אופים בתנור שחומם על 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות, כ־20 דקות (יש להיזהר לא לייבש אותן) ומממתינים לקירור מלא.
מקור: עוגיות שקדים – צביה אורן
להשאיר תגובה