איטליה אף פעם לא הייתה קרובה כל כך, ובתוך 15 דקות בלבד היא כבר נוחתת לכם על השולחן,
בזכות מתכון עוגיות שקדים ללא גלוטן הנהדר הזה, שיביא לכם את הטעמים המיוחדים של איטליה עד הבית.
עוגיות שקדים ללא גלוטן
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- שקדים טחונים 400 גרם
- ¼1 כוסות סוכר 250 גרם
- 3 חלבונים
- 1 גרידת תפוז מתפוז שלם
- פיסטוקים ואגוזי לוז
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- נחמם תנור לחום נמוך – 150 מעלות.
- נערבב בקערה את החלבונים, הסוכר וגרידת התפוז ונוסיף את השקדים בהדרגה.
- ניצור מהעיסה כדורים קטנים, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה וננעץ במרכז פיסטוק או אגוז לוז.
- נאפה כ-10 דקות עד להזהבה (שימו לב שתחתית העוגייה לא תשחים מידי).
- נוציא מהתנור, מקררים ונבזוק מעט אבקת סוכר למראה חגיגי ומרשים.
מקור: נטע מולה סופר, מוזמנים לעקוב גם אחרי הדף שלה | הקבוצה שלה | ועמוד הינסטגרם | להזמנות ופינוקים: באתר www.chocolata.co.il ובווצאפ 0532259545
להשאיר תגובה