עוגיות טעימות בטירוף, וקלילות להכנה, טבעוניות וממכרות.
מתכון מופלא של עוגיות שקדים טחונים טבעוניות.
עוגיות שקדים טחונים טבעוניות פריכות ונימוחות
40 סהרונים פריכים ונימוחים
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 200 גרם נטורינה רכה או חמאה 1 חבילה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 200 גרם שקדים טחונים 2 כוסות
- 1 כפית אבקת אפייה
- ¾1 כוסות קמח
- ¼ כוס מי ברז
שלבי הכנה
- ללוש עד לקבלת בצק כמו טופי/מרציפן, פלסטלינה רכה.
- לקרר 10 דקות במקרר.
- להכין סהרונים קטנים ולהכניס לתנור על 170 מעלות 17-20 דקות אפייה עליון תחתון.
- לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל.
מקור: חגית אלקבץ
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים | גם בקבוצה | יוטיוב | באינסטגרם | בטיקטוק
האם ניתן להחליף קמח? מחפשים יותר דל פחמימה – קמח שקדים, קוקוס. מה דעתך? תודה.
האם ניתן להשתמש בקמח נטול גלוטן כלשהו?0
היי שרה,
בטח, אפשר להשתמש בקמח שקדים או בקמח ללא גלוטן רב תכליתי.
בהצלחה!