אין שילוב יותר טעים ועשיר משקדים קריספיים מלאי טעמים אגוזיים מופתיים, טעימים ומגרים.
מתכון קל להכנה ללא הקצפת חלבונים, מתאימות כל יום עם קפה משובח בצד ויפנקו אתכם בעונג מתוק בפה!
עוגיות שקדים וקוקוס רכות וממכרות
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר חום
- מלח קורט
- ½ כוס קוקוס
- 2 כוסות שקדים מולבנים פרוסים
שלבי הכנה
- לערבב את המצרכים היבשים ואז נוסיף את החלבונים ולערבב היטב.
- לחמם תנור ל180 מעלות.
- ליצור תלוליות ע”ג נייר אפיה ולאפות עד להזהבה יפה (בערך חצי שעה).
- לקרר היטב טרם ניגע בעוגיות.
הערות וטיפים
מקור: זיוה כהן
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: זיוה כהן עושה קסמים במטבח
להשאיר תגובה