עוגיות שיבולת שועל שמכינים בקערה אחת, ללא קמח ועם שלל פיצוחים טעימים שמדרגים כל ביס! מתכון קל ומהיר שכל אחד יכול להכין ויש לכם עוגיות בריאות וטעימות עם טעם ממכר במיוחד! עוגיות מושלמות להגשה בכל הזדמנות.
עוגיות שיבולת שועל ללא קמח
מרכיבים
- כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- כוס שקדים קצוצים גס
- כוס גרעיני חמנייה קלויים או לקלות בבית על מחבת חמה ללא שמן עד הזהבה
- 2-½1 כוסות שיבולת שועל
- 2 כפות קוקוס
- ½ כוס צימוקים
- ביצה גדולה או שתי ביצים קטנות
- 2 כפות טחינה
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כוס סילאן
שלבי הכנה
- מערבבים את כל היבשים בקערה,
- מוסיפים ביצה, טחינה, אבקת אפייה וסילאן, מערבבים היטב, יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית.
- אופים ב־170 מעלות במשך כ־15 דקות עד להשחמה ומצננים היטב.
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
כמה עוגיות יש כאן, ומה הכמות לכל עוגיה? כמה רווח להשאיר ביניהן? תודה
היי לאה,
יוצאות בערך 20-24 עוגיות, תלוי בגודל שתכיני. המרווח ביניהן שיהיה 2-3 ס”מ.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
הכנתי את עוגיות של שיבולת שועל ללא קמח.
רשימת המרכיבים נכונה, אבל, זמן האפיה, 45 דקות לעוגיות, לא נכון וגם הטמפרטורה 170 מעלות, זה יותר מדי.
אחרי 15 שעה העוגיות נשרפו.
החום הנכון בתנור הוא 160 מעלות למשך 12- 13 דקות
היי סילביה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון ותודה רבה שכתבת לנו על כך.
בעקבות תגובתך שינינו את זמן האפייה, עם זאת השארנו את החום כפי שהוא מפני שכל תנור בעל עוצמה שונה.
שוב תודה ושבת שלום! 🙂