עוגיות שיבולת שועל טעימות במיוחד, להכנה בקלות.
עוגיות שהם כמו חטיפים טעים בטירוף שאפשר לקחת לכל מקום!
עוגיות שיבולת שועל טעימות
עוגיות מעולות ב 5 דקות הכנה
ציוד
- מיקסר
- תבנית תנור גדולה
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 1 חבילה
- ½1 כפיות דבש
- 1 כוס סוכר דמררה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1 כוס גדושה קמח תופח
- 1 ביצה
- 120 גרם קשיו לא קלוי
- 120 גרם צימוקים שחורים
- 70 גרם שוקולד מריר 60%
שלבי הכנה
- לערבב בקערת מיקסר את החמאה והסוכר עד שתתקבל מחית בעלת מרקם אחיד.
- להוסיף את שאר המצרכים מלבד הצימוקים, לערבב היטב ואז נוסיף את הצימוקים.
- מהעיסה שהתקבלה נקרוץ עיגולים קטנים, נמעך אותם מעט ונסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה.
- לאפות בחום של 175 מעלות עד שהן מתחילות להזהיב. לחכות שיתקרר ולהגיש.
מקור: דורית כהן
את הקשיו במעבד מזון או מספיק לחתוך?
היי אורית,
מספיק לחתוך או לרסק. בהצלחה!
טעים ובריא
היי דינה,
תענוג! שמחים שנהנית מהעוגיות 🙂