עוגיות שיבולת שועל טעימות עם טחינה ואגוזים, העוגיות קלות, הכי פשוטות וגם בריאות ומתאימות לשומרי המשקל שביננו. מתכון פשוט שמכינים בכלום זמן ובקערה אחת, ויש לכם עוגיות המכילות רכיבים בריאים עם טעם מעודן ומושלמות לכל רגע.
עוגיות שיבולת שועל
ציוד
- קערה גדולה
- תבנית מרופדת בנייר אפייה
מרכיבים
- ½ כוס קמח (אפשר לשלב קמח לבן ומלא 50:50 )
- 1 ביצה
- 2 כפות אבקת קוקוס
- 3 כפות שיבולת שועל
- ⅓ כוס סוכר חום
- 1 כף דבש
- 3 כפות שמן
- 3 כפות טחינה
- ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
- 2 כפות מים
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה את כל הריכיבם עד קבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את הבלילה בעזרת כפית לתבנית. המתכון מספיק לכ-20 עוגיות, חשוב להקפיד על מרווח בין עוגיה לעוגיה!
- אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות עד הזהבה (בין 10-20 דקות).
מקור: חני קונאשוילי
מוזמנים גם לעקוב בדף: מחברת המתכונים של חני קונאשוילי
להשאיר תגובה