הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים נפלא

מתכון עוגיות שיבולת שועל

קבלו מתכון של עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות, במרקם פריך ומשגע שתמיד עושה תיאבון לעוד!

עוגיות ממש קלות ופשוטות שגם לא מתפשרות על הטעם בכלל ותמיד מצליחות להמתיק את היום בטעמים כיפיים!

מתכון עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל ותמרים

הדפסה
קבלו מתכון של עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות.
של: חני קונאשוילי

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 12 תמר מג'הול חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • ½ כוס סוכר
  • ½1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
  • ¾ כפית קינמון
  • ½ כפית מלח
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 3 כפות דבש

שלבי הכנה

  • נחתוך את התמרים ונשים בצד.
  • בקערה נערבב את השיבולת שועל, סוכר, קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
  • לאחר מכן נוסיף את השמן, 2 ביצים, ו-3 כפות דבש ונערבב היטב.
  • נוסיף את התמרים החתוכים ונערבב עד לתערובת אחידה.
  • נעשה עיגולים ונשטח מעט.
  • נשים על נייר אפיה ולאפות ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
מתכון עוגיות שיבולת שועל
צילום: חני קונאשוילי

מקור: עוגיות שיבולת שועל – חני קונאשוילי