קבלו מתכון של עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות, במרקם פריך ומשגע שתמיד עושה תיאבון לעוד!
עוגיות ממש קלות ופשוטות שגם לא מתפשרות על הטעם בכלל ותמיד מצליחות להמתיק את היום בטעמים כיפיים!
עוגיות שיבולת שועל ותמרים
קבלו מתכון של עוגיות שיבולת שועל ותמרים בשילוב טעמים של שיא השלמות.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 12 תמר מג'הול חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כוסות שיבולת שועל
- ½ כוס סוכר
- ½1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- ¾ כפית קינמון
- ½ כפית מלח
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים
- 3 כפות דבש
שלבי הכנה
- נחתוך את התמרים ונשים בצד.
- בקערה נערבב את השיבולת שועל, סוכר, קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
- לאחר מכן נוסיף את השמן, 2 ביצים, ו-3 כפות דבש ונערבב היטב.
- נוסיף את התמרים החתוכים ונערבב עד לתערובת אחידה.
- נעשה עיגולים ונשטח מעט.
- נשים על נייר אפיה ולאפות ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
מקור: עוגיות שיבולת שועל – חני קונאשוילי
פגז ????
היי,
מעולה, נשמח לעדכון 🙂