קבלו מתכון לעוגיות שיבולת שועל טעימות במיוחד, להכנה במהירות ובלי מאמץ כדי לקבל את החטיף המושלם.
הכינו את המתכון וקבלו חטיפים טעים בטירוף שאפשר לקחת לכל מקום! וכל זה ב5 דקות הכנה בלבד.
עוגיות שיבולת שועל טעימות
קבלו מתכון לעוגיות שיבולת שועל טעימות במיוחד, להכנה במהירות ובלי מאמץ כדי לקבל את החטיף המושלם.
ציוד
- מיקסר
- תבנית תנור גדולה
מרכיבים
- 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- ½1 כפיות דבש
- 1 כוס סוכר דמררה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1 כוס גדושה קמח תופח
- 1 ביצה
- 120 גרם קשיו לא קלוי
- 120 גרם צימוקים שחורים
- 70 גרם שוקולד מריר 60%
שלבי הכנה
- לערבב בקערת מיקסר את החמאה והסוכר עד שתתקבל מחית בעלת מרקם אחיד.
- להוסיף את שאר המצרכים מלבד הצימוקים, נערבב היטב ואז נוסיף את הצימוקים.
- מהעיסה שהתקבלה לקרוץ עיגולים קטנים, נמעך אותם מעט ונסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה.
- נאפה בחום של 175 מעלות עד שהן מתחילות להזהיב. לחכות שיתקרר ולהגיש.
הערות וטיפים
אחסון עוגיות בריאות ניתן לשמור בכלי אטום.
מקור: דורית כהן
האם אפשר להכין עם שמן קוקוס או שמן אחר במקום חמאה כדי שהעוגיות יהיו פרווה?
היי נילי,
בטח, נשמע נהדר! רק לשים 1/3 פחות מכמות החמאה.
בהצלחה 🙂
מה אפשר לשים במקום ביצה לטבעוני
היי עפרה,
אפשר לשים רסק תפוחים או להשתמש בזרעי פשתן טחונים. כך עושים זאת: מערבבים בקערה קטנה כף זרעי פשתן + כף וחצי מים ומניחים ל-5 דקות.
בהצלחה ונשמח לעדכון איך יצא!