מתכון של עוגיות שיבולת שועל שיא השלמות במרקם קראנצ’י בטירוף עם טעמים מדויקים שאי אפשר להפסיק לטרוף.
עוגיות קלות להכנה ומאוד פשוטות שימתיקו לכם את הערב, מתכון שמכינים בקערה אחת וללא סיבוכים מיותרים.
עוגיות שיבולת שועל בקערה אחת
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 3 כוסות שיבולת שועל
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 3 ביצים
- ½ כוס שמן
- 1 כפית קינמון
- ½ כוס סוכר חום
- ¼ כוס סילאן /טבעי
- ½ כוס טחינה גולמית/מלאה
- ½ כוס אגוזים קצוצים
- ½ כוס שומשום/מלא
- ½ כוס חמוציות/טבעיות
- ½ כוס צימוקים בהירים
שלבי הכנה
- נערבב את כל החומרים יחד היטב.
- נסדר עם כפית על תבנית עם רווחים כיוון שהעוגיות מעט מתרחבות באפייה.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 15-20 דקות.
מקור: עוגיות שיבולת שועל – לבשל ולאפות עם ליטל
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: לבשל ולאפות עם ליטל – הקבוצה הרשמית!
האם להשתמש בשיבולת שועל להכנה מהירה, או עדיף בשלמה?
היי רבקה,
שלמה, בהצלחה 🙂