מתכון של עוגיות שושנים של סבתא שכל ביס מהן מעלה זיכרון מתוק.
עוגיות שושנים, שושני קצף מרשימות ומפנקות כמו שרק סבתא הכינה!

עוגיות שושנים של סבתא מושלמות
עוגיות שעושות חגיגה בפה בכל ביס מחדש!
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- ½2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 חבילה חמאה 200 גרם
- 3 חלמונים
- 1 כוס מיץ תפוזים
למלית:
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
- ללוש את החומרים לבצק, במידה והבצק נדבק לידיים.
- להוסיף עוד קמח עד שלא נדבק.
- להקציף את חומרי המילוי ונמרח.
- לאחר המריחה לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות.
- אופים על 170 מעלות עד הזהבה.

מקור: חלי פרחי
תוספת הסוכר בקצף החלבונים מיותר!!!!העוגיות יוצאות מתוקות מידי!!! יש המון מתיקות מהאינסטנט פודינג! הכנתי הפעם בלי תוספת הסוכר ויצא מעולה!!!!! בלי הסוכר,המתכון מממש מוצלח!
היי יעלי,
שמחים שנהנית מהמתכון!
מוזמנת להעלות תמונות בקבוצה שלנו 🙂
איך אפשר להפוך לפרווה? האם יש אפשרות להכין עם שמן?
היי ורדה,
אכן, אפשר להכין עם שמן רק לשים שליש פחות בכמות.
בהצלחה!
מתכון לא מוצלח
ולא מדוייק מבחינת הבצק
אל תפרסמו אותו!!!
חבל על העבודה