מתכון של עוגיות שושנים פרווה פריכות ומופלאות שלא תאמינו שעשויות מ-4 מרכיבים בלבד!
קלות להכנה ופשוט מושלמות במרקם מתוק ומענג, טעם עשיר ועמוק ופריכות ממכרת ונמסה בפה.

עוגיות שושנים פרווה מ-4 מרכיבים
קלות להכנה בעלות מרקם פריך עשיר ונמס בפה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 1 חבילה בצק פריך מתוק של מעדנות 900 גרם
למלית:
- 3 חלבונים
- ½ כוס סוכר ועוד 3 כפות
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
- להקציף את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף רך ונוסיף בהדרגה את הסוכר.
- לאחר שהתקבל קצף יציב ומבריק להוסיף את פודינג ונקציף במהירות בינונית עד לאיחוד.
- על כל מלבן למרוח מחצית מהקצף.
- לגלגל לרולדה ונקפיא למשך 30 דקות.
- לפרוס כל פרוסה לעובי של 1.5-2 ס"מ.
- להשכיב את הפרוסות על נייר האפייה ונשמור על מרווח בין עוגייה לעוגייה.
- לאפות 20-15 דקות על 170 מעלות עד להזהבה קלה בלבד.
- לאחר שהצטנן מעט לפזר אבקת סוכר מעל.
הערות וטיפים
הסיבה שמומלץ להקפיא לפני האפייה, ולא ישר לאפות, היא שהקפאה לפני האפייה למשך חצי שעה גורמת לרולדה להתקשות קצת ואז החיתוך של השושנים יצא יפה יותר

מקור: ליאת שפיצר
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @liat_s5
להשאיר תגובה