מתכון של עוגיות שושנים נמסות בפה, טעימות ומפנקות יותר מכל עוגייה שתכינו לחג!
עוגיות שמלהיבות למראה, חגיגיות טעימות ומפנקות כל כך שהן יהיו הראשונות להיגמר!
עוגיות שושנים נמסות בפה
מתכון של עוגיות שושנים מפנקות, קלות להכנה, טעימות והכי חגיגיות שיש להגשה בחג!
ציוד
- מעבד מזון
- מיקסר
- מידה: כוס מידה אוניברסלית
מרכיבים
להכנת הבצק:
- 1 חבילה חמאה 200 גרם
- ½2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 3 חלמונים
- ½ כוס מיץ תפוזים או חלב
להכנת הקצפת:
- 3 חלבונים
- ¾ כוס סוכר
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
להכנת הבצק:
- לעבד במעבד מזון קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית.
- להוסיף חלמונים ומיץ תפוזים עד לבצק במרקם אחיד.
- לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
- לרדד כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד שהבצק יהיה קצת דביק.
הכנת הקצפת:
- במיקסר להקציף חלבונים עד לקבלת קצף מלא.
- בהדרגה להוסיף סוכר ונקציף במהירות עד שהקצף נהיה חלק, יציב ומבריק.
- להוסיף פודינג ונקציף בעדינות.
- לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
- למרוח על הבצק, נשטח ונגלגל.
- פורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס”מ.
- לאפות 20-25 דקות בתנור שחיממנו מראש מצננים ומגישים.
מקור: נטע מולה סופר
להשאיר תגובה