מתכון מושלם להכנת עוגיות שוקולד צ’יפס ללא קמח וללא תוספת סוכר.
הכנה קלילה, אפייה קצרה של עוגיות שוקולד צ’יפס בריאות, מתוקות ומפנקות.
עוגיות שוקולד צ’יפס נחטפות תוך דקות
עוגיות שמכינים בדקות וייחטפו בשניות
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2-3 בננות בשלות
- 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן
- 3 כפות מייפל טבעי
- 1 כפית תמצית וניל
- שברי שוקולד מריר ולבן ללא תוספת סוכר
שלבי הכנה
- בקערה נערבב: 2-3 בננות בשלות, מרוסקות עם מזלג, 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן, 3 כפות מייפל טבעי, כפית תמצית וניל ושברי שוקולד מריר ולבן ללא תוספת סוכר, נערבב היטב הכל.
- ניצור עוגיות עגולות שטוחות.
- נניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
מקור: עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון מאת: בטי דרעי
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @dery.kitchen
היי, מה אפשר לשים במקום בננות?
היי נטלי,
2-3 חלבונים יעשו את העבודה.
בהצלחה!