קבלו מתכון להכנת עוגיות שוקולד מושלגות משגעות שמכינים בקלות.
עוגיות שוקולד בקראנצ'יות מבחוץ עם מרקם שוקולדי הנמס בפה בכל ביס.
עוגיות שוקולד מושלגות בכלום עבודה
בטעם מושלם בכלום זמן
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 2 ביצים
- ½ כוס קקאו
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- ¼ כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- ½1 כוס קמח
- ¼ כפית מלח
- 100 גרם שוקולד צ'יפס חצי כוס
שלבי הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות.
- לערבב בקערה היטב את הקקאו עם הסוכר ושמן עד שמקבלים תערובת אחידה וחלקה.
- להוסיף את הביצים ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, ושוקולד צ'יפס.
- לערבב בעדינות עד שמקבלים בצק מבריק ואחיד.
- לעטוף את הקערה בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעה.
- לאחר שהבצק קר ומוצק ליצור כדורים קטנים בכמות של כפות.
- לגלגל באבקת סוכר עד שהבצק מצופה היטב.
- לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחקים די גדולים כי העוגיות מתפשטות.
- לאפות למשך 9-10 דקות ולא יותר על חום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
מקור: עוגיות שוקולד מושלגות – כלנית כהן
להשאיר תגובה