עוגיות שוקולד ואגוזים, מבצק רך שנמס בפה והכי מפנקות שיש לצד הקפה! מתכון קל ומהיר להכנת עוגיות משגעות, עשירות בשוקולד ובאגוזים וכל ביס יותר טעים מהשני. ניתן להכין עם כל ממרח שוקולד שרוצים ואפילו לשדרג עם מליות נוספות.
עוגיות שוקולד ואגוזים קלות ונימוחות
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- 200 גרם חמאה רכה
- 3 כפות סוכר
- ¼ כוס מיץ תפוזים
- 1 ביצה
- 10 גרם אבקת אפייה
למלית
- ממרח שוקולד – איזה שאוהבים
- אגוזים קצוצים
שלבי הכנה
- לשים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק נעים ומעבירים למקרר למשך כרבע שעה.
- מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים למלבן דק.
- מורחים ממרח שוקולד ומפזרים אגוזים קצוצים.
- מגלגלים לרולדה, פורסים ומניחים בתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות עד שמזהיב.
- מפזרים מעל אבקת סוכר.
מקור: עוגיות שוקולד ואגוזים טעימות לקפה – יפה זערור
להשאיר תגובה