עוגיות שומשום בריאות וממכרות שמכינים מ־4 רכיבים, קערה אחת, 5 דקות הכנה והנאה רצופה! מתכון מהיר וקל, שאפשר להכין גם בימים עמוסים, מרכיבים בריאים ויש לכם פינוק לכל שעות היום. עוגיות מושלמות עם טעם נוסטלגי של שומשומיות.
עוגיות שומשום קלות ומהירות
מרכיבים
- 1 ביצה XL בטמפרטורת החדר, הוציאו לפחות שעתיים מראש מהמקרר
- ½ כוס דבש
- 3 כפות שמן קנולה
- ¼1 כוס שומשום 250 גרם
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- טורפים במטרפה ידנית את הביצה והדבש.
- מוסיפים שמן ושומשום ומערבבים בכף.
- שמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כמות של כפית במרחקים של 2-3 ס״מ כי העוגיות מתרחבות באפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-17-18 דקות או עד שהעוגיות זהובות.
- מוציאים ומצננים היטב לפני שמפרידים מהנייר.
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
להשאיר תגובה