הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגיות ריפעת מרוקאיות (ללא גלוטן)

מתכון עוגיות ריפעת

מתכון להכנת עוגיות ריפעת – עוגיות מסורתיות מרוקאיות.

עוגיות שמכינים דק-דק במרקם קריספי וממכר ובניחוח אניס .

מתכון עוגיות ריפעת

עוגיות ריפעת מרוקאיות פריכות (ללא גלוטן)

הדפסה
לא סוכר, ללא גלוטן ודלות פחמימה
של: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 כף זרעי פשתן טחונים
  • 1 כף סוכר סוויטאנגו אפשר יותר לפי הטעם
  • 1 כפית זרעי אניס
  • ¼ כוס מים פושרים

שלבי הכנה

  • נערבב בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • נניח את הבצק על מגש עם נייר אפייה.
  • נמרח על נייר האפייה מעט מים כמו שמשמנים.
  • נפתח את הבצק ידנית (אפשר גם במערך אבל להניח נייר מעל) לצורה מלבנית בעובי של 1.5 ס”מ לא יותר.
  • נחלק את הבצק עם סכין בעדינות – נסמן את החתך לא להפריד, ועם מזלג לעשות צורת מעל (לא חייב).
  • נאפה בתנור על חום של 175 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה.
מתכון עוגיות ריפעת
צילום: שרית ברסקה

מקור: עוגיות ריפעת מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם.