מתכון של עוגיות חול מרוקאיות נוסטלגיות, עוגיות רייבה עם שמן טעימות עדינות ופריכות שנמסות בפה.
ההכנה ממש בקלות וב-3 מצרכים בלבד ותוך רבע שעה מקבלים תענוג מפנק ביותר, רק נותר להכין כוס תה בצד.
עוגיות רייבה נמסות בפה ב-3 מרכיבים
ההכנה ממש בקלות וב-3 מצרכים בלבד ותוך רבע שעה מקבלים תענוג מפנק ביותר.
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס אבקת סוכר
- ½2 כוסות קמח
שלבי הכנה
- בקערה לשים את השמן עם האבקת סוכר ולערבב היטב.
- להוסיף את הקמח וללוש עד שנקבל בצק רך וגמיש ונעים.
- אם הבצק יבש להוסיף מעט שמן.
- ליצור כדורים ולנעוץ גומה במרכז כל כדור.
- לאחר מכן לפזר קינמון .
- להכניס לאפייה ב-170 מעלות למשך 15 דקות ולא יותר (חשוב כי אחרת הן מתקשות).
- נוציא מהתנור בעודן רכות זה בסדר הן מתייצבות בטמפרטורת החדר.
מקור: רונית פרץ
קמח רגיל? ובלי אבקת אפייה, או קמת תופח?
היי סמדר,
קמח רגיל ללא אבקת אפייה.
בהצלחה 🙂