מתכון להכנת עוגיות פיצוחים קריספיות, טעימות, בריאות וממכרות.
עוגיות פיצוחים מפנקות, שהכי קל והכי קשה להפסיק לאכול!
עוגיות פיצוחים ממכרות וקראנציות בטירוף
טעימות וממכרות שיחליפו כל נשנוש!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 3 כוסות שקדים מולבנים פרוסים
- 1 כוס גרעיני חמניה
- 1 כוס גרעיני דלעת
- 1/2 כוס חמוציות
- 5 כפות שומשום
- 1/2 כוס סוכר
- 2 חלבונים
שלבי הכנה
- נערבב את החלבונים עם הסוכר.
- נערבב את כל הפיצוחים.
- נאחד את תוכן הקערות.
- נניח בעזרת כף בתבנית עם נייר אפייה .
- נאפה בתנור על חום של 180° במשך כ 7 דקות.
מקור: נועם זיגדון
תודה רבה. הרבה זמן חיפשתי מתכון כזה, ללא סילאן, דבש או סירופ מייפל, שאפשר להחליף את הסוכר עם תחליף.
אני קליתי קצת את הפיצוחים לפני כי אני לא אוהבת את הטעם ה”נא” של הפיצוחים. יצא מושלם!!!
שאלה: מה כדאי לעשות עם החלמונים? משהו מהיר ולא מסובך?
היי ירדנה,
שמחים שנהנית מהמתכון!
אפשר להכין מוסים עם החלמונים, זה הדבר הכי קל.
בהצלחה!