הגיע הזמן להתפנק עם עוגיות העבאדי הכי טעימות שתמיד מצליחות!
קבלו מתכון להכנת עוגיות עבאדי אגדיות, בפריכות מטריפה.
עוגיות עבאדי פריכות, טעימות וקלות
עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ½ קילו קמח ½3 כוסות קמח
- 200 גרם מחמאה/ חמאה/ מרגרינה מומסת אפשר גם נטורינה או חצי כוס שמן
- ¼ כוס שמן
- ¾ כוס מים
- 1 כף שטוחה מלח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 כפית שמרים יבשים
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- 100 גרם שומשום
שלבי הכנה
- להכניס לתוך קערת המיקסר את המחמאה המומסת, השמן, הקמח, מלח, שמרים, אבקת אפייה ומים.
- לערבב למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- ליצור עיגולים ובעזרת האצבע מחוררים באמצע הכדור ומסדרים אותו יפה לטבעת חלקה.
- כדאי שהחור יהיה יותר פתוח מחור של אצבע כי בזמן האפייה העוגייה תופחת מעט והחור מעט נסגר.
- לסדר במעט מרווח על תבנית עם נייר אפייה.
- למרוח ביצה ובקערית עם שומשום מצפים כל עוגיה שמרחנו ביצה.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה יפה.
מקור: עוגיות עבאדי – קרין מוריה כהן
בוקר טוב: כמות הקמח וכמות השמן לא ברורים! מופיעים פעמיים ולא בהכנה!
לא הגבתי בעבר! אולי גם אחרים הגיבו כך!
היי מינה,
בדקנו את רשימת המצרכים והכמויות מופיעות שם פעם אחת ובצורה ברורה. בנוסף, כל המצרכים של הבצק מופיעים בשלב הראשון של המתכון.
תוכלי לומר מה חסר?