עוגיות עבאדי נוסטלגיות ללא מרגרינה, ללא שמרים וללא התפחה!
מתכון של עוגיות עבאדי משגעות, שמכינים במהירות ובקלות!
עוגיות עבאדי ללא מרגרינה
עוגיות נוסטלגיות קלות להכנה וטעימות!
ציוד
- תבנית אפיה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ¼1 כוסות מי סודה
- ½ כוס שמן
- 1 כף מלח
- ½2 כוסות קמח לבן
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1 כוס שומשום
שלבי הכנה
- לקערה נמזוג את הסודה, שמן, מלח, ונערבב.
- לאחר ערבוב נוסיף 2 כוסות קמח לבן וכוס קמח כוסמין, ולבסוף את השומשום.
- נלוש היטב ונוסיף בהדרגה עוד חצי כוס קמח עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
- ניצור מקלות או כעכים, נניח בתבנית אפייה.
- נאפה בחום 190 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה, ונשגיח שלא יישרף.
- לאחר שמתקרר, נטעם. אם עדיין לא התקשה נחזיר לתנור בחום 100 מעלות 5 דקות נוספות.
מקור: מתכון לעוגיות עבאדי מאת רחל מור
להשאיר תגובה