מתכון של עוגיות עבאדי טעימות במרקם מטריף ובפריכות המתפצפצת בפה בכל ביס.
עוגיות מלוחות שסוגרות פינה בין ארוחות או בתור ארוחה עם גבינת שמנת או כל גבינה שאוהבים.


עוגיות עבאדי מתכון מנצח
עוגיות נוסטלגיות טעימות במיוחד וממכרות !
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- מיקסר
מרכיבים
- 6 כוסות קמח
- 1 חבילה מחמאה / מרגרינה 200 גרם
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- ½1 כפות מלח
- 2 שקיות אבקת אפייה 20 גרם
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 כף סוכר
שלבי הכנה
- לערבב במיקסר עם וו בצורת K את כל הרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
- להוציא את הבצק ולכסות על מנת שלא יתייבש.
- לקחת חתיכה מהבצק ולרדד לצורת נקניק דק בעובי של 1 סנטימטר.
- להדק את 2 הקצוות לצורת עיגול.
- להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.
- לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 20 – 30 דקות עד להשחמה.

מקור: עוגיות עבאדי מתכון מנצח מאת: סוניה לוי
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה סוניה מתכוניה – Sonya Matconya
נשמע ממש מעט נוזלים ל 6 כוסות שמן
היי חני,
יש 6 כוסות קמח ו-450 גרם נוזלים. השמן והמרגרינה נחשבים לנוזל ולמקור שומן בו זמנית.
בהצלחה
גם מלח גם סןכר
היי אור,
נכון, אבל אפשר לשחק עם הכמויות.
בהצלחה
סוכר וניל ????
זו לא טעות ?
סוכר וניל ????
זו לא טעות ?
משהו לא הגיוני במתכון שפורסם כאן.
אני לא אשים וניל!
היי יוכבד,
אין שום בעיה, כל אחד יכול לשנות לפי איך שנראה לו 🙂
היי רציתי לשאול לא צריך מיים?
היי רוזי,
תודה רבה ששמת לב לטעות, תיקנו והוספנו כוס מים.
בהצלחה 🙂