מתכון של עוגיות עבאדי פריכות וממכרות מקמח כוסמין משגעות, טעימות ובריאות יותר מכל עוגיית עבאדי אחרת!
אז קבלו מתכון של עוגיות עבאדי עם שמן, שמכינים מקמח כוסמין מלא ומתקבלות במרקם פריך שאי אפשר להפסיק לאכול מהן.
עוגיות עבאדי מתכון מנצח מקמח כוסמין
ציוד
- תבנית אפיה
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 כוסות קמח כוסמין מלא
- ½ כוס שומשום
- ¼1 כפיות מלח
- ½ חבילה מחמאה מומסת גרם 100
- 1 כוס מים חמימים
- ½ כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 כף חוואיג׳ לאפייה
שלבי הכנה
- ללוש את כל החומרים יחד עד שיוצא בצק רך ונעים.
- לחתוך לכדורים קטנים ומכל כדור יוצרים גליל ומחברים לצורת בייגלה.
- לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה חצי שעה.
- לאחר מכן ניתן לכבות את התנור ולהעלות את התבנית למעלה לייבוש מוחלט.
מקור: עוגיות מלוחות עבאדי מאת מרי שקד שירזי
להשאיר תגובה