קבלו מתכון להכנת עוגיות סחלב מעולות במרקם חלומי.
עוגיות סחלב טעימות במיוחד בטעם מושלם שפשוט נמסות בפה.

עוגיות סחלב מעולות
מרקם חלומי עם טעם נדיר
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 500 גרם קמח
- 100 גרם אבקת סחלב
- 100 גרם סוכר
- ¼1 כוסות שמן קנולה
- כמה טיפות מי ורדים תמצית
שלבי הכנה
- ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק רך ונוח מאוד.
- לקרוץ עיגולים, מועכים טיפה ולהניח או פיסטוקים או שקדים, לבחירתכם.
- לאפות בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות.
- הן יוצאות לבנות, לבדוק בתחתית אם הצבע חום בהיר. לא לאפות יותר מדי.

מקור: עוגיות סחלב – מרי שקד שירזי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה
להשאיר תגובה