עוגיות ביתיות של סחלב מעולות פינוק אמתי לכל המשפחה.
אז קבלו מתכון לעוגיות סחלב מעולות במרקם חולי חלומי במיוחד.
עוגיות סחלב מעולות
נדירות בטעם נדיר עכשיו במתכון ברור
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 500 גרם קמח
- 100 גרם אבקת סחלב
- 100 גרם סוכר
- ¼1 כוסות שמן קנולה
- כמה טיפות מי ורדים תמצית
שלבי הכנה
- ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק רך ונוח מאוד.
- לקרוץ עיגולים, למעוך טיפה.
- להניח או פיסטוקים או שקדים, לבחירתכם.
- לאפות בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות.
- הן יוצאות לבנות, לבדוק בתחתית אם הצבע חום בהיר.
- לא לאפות יותר מדי.
מקור: עוגיות סחלב – מרי שקד שירזי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה
לא חסר שומן?
היי,
יש שמן במתכון.
בהצלחה 🙂
אפשר להחליף את השמן ב מרגרינה או מחמאה?? ואם כן,כמה גרם יחליפו כוס ורבע שמן?? נראה ונשמע מעולה! ותודה מראש!
היי יעלי,
כן רק להוסיף שליש לכמות.
בהצלחה