מתכון של עוגיות סהרונים פרווה פריכות וטעימות.
מתכון קל במיוחד, כל הרכיבים בקערה אחת והן תמיד יוצאות טעימות!



עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם
מתכון אליפות פשוט מעדן כולם מחסלים ונהנים.
ציוד
- כוס מידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4 כוסות קמח
- 1 חבילה נטורינה / מרגרינה 200 גרם
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 שקית קוקוס 100 גרם
שלבי הכנה
- בקערה נלוש את כל החומרים היטב עד לקבלת בצק מגובש.
- נכסה בניילון ונכניס לקירור בערך כשעה.
- ניצור סהרונים. נניח על נייר אפייה בתבנית.
- נאפה בתנור בחום 180 מעלות במשך עשר דקות עד להזהבה קלה.
- נפזר אבקת סוכר בנדיבות. נקרר היטב ונאחסן.
הערות וטיפים
יש שהכינו את העוגיות, רק עם חמאה ולא מרגרינה. ויצאו מעולות.

מקור: סהרונים מתכון מאת: דבי ממן, נורית רבו, רותי טרבלסי
להשאיר תגובה