עוגיות סהרונים ממכרות, שניתן להכין עם מגוון פיצוחים ולשדרג את הפינוק! מתכון קל ביותר להכנת עוגיות עם מרקם משגע, שנמס בפה והכי כיף לאכול לצד כס תה צמחים עשיר. 10 דקות הכנה ויש לכם עוגיות שכל המשפחה תתמכר להן!
עוגיות סהרנוים שמכינים ב־10 דקות
מתכון קל להכנת עוגיות סהרונים ממכרות
ציוד
- 1 כוס חד פעמי 240 מ"ל
מרכיבים
- 200 גרם חמאה רכה מאוד/ מרגרינה/או נטורינה.
- 1 כוס אבקת סוכר
- גרידה מחצי לימון
- גרידה מחצי תפוז
- קורט מלח
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½ כפית סודה לשתיה
- ½1 כוסות קמח לבן מנופה
- 4 כפות גדושות קורנפלור
- 2 כוסות שקדים טחונים ואפשר גם פיסטוקים או בוטנים
- ½ כוס קוקוס
- ½ כוס שומשום
- 2 כפות מים או מיץ תפוזים או חלב
- 1 כפית תמצית וניל
שלבי הכנה
- לשים הכול יחד עד קבלת בצק.
- מקררים במשך כ־7 דקות במקרר.
- קורצים עיגול בגודל זית גדול.
- מגלגלים ביד לצורת חצי סהר, מניחים בתבנית ברווחים ואופים ב־180 מעלות.
- לאחר אפייה מקררים טוב.
הערות וטיפים
– לשמור בכלי אטום.
– אפשר להכין מכל מיני פיצוחים שהיו במקפיא, אפילו מלוחים והעיקר שתהיה כמות של 2 כוסות.
– אפשר להכין מכל מיני פיצוחים שהיו במקפיא, אפילו מלוחים והעיקר שתהיה כמות של 2 כוסות.
מקור: סופיה אביטל
מה זה ה-א אחרי השקדים?
״ כוסות שקדים טחונים ואפשר גם פיסטוקים או בוטנים. א״
היי יהודית,
תודה ששמת לב, מחקנו את ה-א.
בהצלחה!
האם אין צורך באבקת אפיה
היי רחל,
אבקת אפייה מופיעה במצרכים במתכון 🙂
בהצלחה!
משהוא מוזר קורה באתר
אני לוחצת על מתכון מסויים ויוצא לי בצק פריך???
היי ציפורה,
האם התקלה עדיין קיימת?
נשמח לתגובתך!