קבלו מתכון של עוגיות ריפעת, הן עוגיות ממכרות בטירוף!
מתכון של עוגיות מרוקאיות המשדרגות כל כוס תה שחייבים להכין!

עוגיות מרוקאיות ריפעת מושלמות לכל זמן
עוגיות ממכרות וטעימות, שמכינים בכמה דקות!
ציוד
- כוס מידה אוניברסלית
- מיקסר
- קורצן
- גלגלת לחיתוך
מרכיבים
- 1 קילו קמח מנופה
- 2 שקיות אבקת אפיה 20 גרם
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½1 כוס שמן
- 2 כפות שומשום
- 2 כפות אניס
- ¼ כפית מלח
- 1 כוס מים חמים
שלבי הכנה
- נערבב את כל המרכיבים יחד היטב, ואז ניתן לבצק מנוחה של חצי שעה.
- לאחר מנוחה, נחלק את הבצק ל-3 חלקים, ונרדד כל חלק על גבי נייר אפייה. נרדד דק כמה שאפשר.
- נקרוץ בעזרת קורצן או נחתוך למשולשים.
- נעביר עם הגלגלת המיוחדת לעוגיות האלה או נדקור במזלג.
- נכניס לאפייה בתנור על 170 מעלות עד להזהבה מלאה.

מקור: אורה ארגוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בעמוד שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב
להשאיר תגובה