מי לא אוהב את העוגיות המלוחות והטובות של פעם? עם חוויה כל כך טעימה וממכרת בכל ביס, אין סיכוי שלא מכינים!
קבלו מתכון לעוגיות מלוחות ופריכות בטירוף המתקבלות במרקם חמאתי וחלומי עם ציפוי שומשום התורם לטעם פשוט משגע.
עוגיות מלוחות פריכות
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 50 גרם מרגרינה רכה
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס מים
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה אפיה
שלבי הכנה
- נעבד עם היד את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק נוח
- לאחר מכן, נגלגל את הבצק עם היד ונסגור אותו לעיגול.
- נסדר על תבנית אפיה, נבריש בביצה ונפזר שומשום מעל
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה, בערך 20-30 דקות.
- אפשר להכפיל כמויות אם רוצים כמות גדולה יותר.
מקור: עוגיות מלוחות פריכות – כרמית דהאן
להשאיר תגובה