מתכון קל ופשוט של עוגיות מכונה מרוקאיות קלאסיות שחייבים לאכול לצד הקפה או התה!
אין מי שלא אוהב עוגיות מרוקאיות לתה או לצד הקפה, ככה לטבול אותן ולנגוס שנייה לפני שהן מתפרקות בתוך הכוס.
עוגיות מכונה מרוקאיות קלות להכנה
מתכון קל ופשוט של עוגיות מכונה מרוקאיות קלאסיות שחייבים לאכול לצד הקפה או התה!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 קילו קמח פחות כוס אחד
- 1 חבילה מרגרינה מזולה 200 גרם – קרה
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים קרים / מיץ תפוזים מהמקרר
- 2 שקיות אבקת אפיה 20 גרם
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
שלבי הכנה
- נכניס כל החומרים לקערת מיקסר עם וו גיטרה נלוש במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד.
- נמשיך לישה קלה בצורה ידנית.
- נכניס לתנור על חום של 170 מעלות.
- כדי לקבל עוגיות חומות לחצי כמות מהבצק להוסיף כף קקאו להמשיך עוד דקה לישה במיקסר.
מקור: עוגיות מרוקאיות לתה אהובה ניזרי
מתכון של קרין גורן רק להוסיף חצי כוס קוקוס וחצי כוס שומשום
היי תמי,
תודה רבה על התגובה 🙂
עוגיות מרוקאיות הן מתכון כל כך פופולרי שדומה להרבה מאוד מתכוני עוגיות מרוקאיות אחרים ולכן בלתי אפשרי לשייך אותו לבן אדם אחד.