עוגיות מגולגלות פרווה, במילוי תמרים ואגוזים מפנק ומבצק רך, שנמס בפה! עוגיות שהן חגיגה אמיתית ושתמיד כיף להגיש לצד הקפה! מתכון קל ביותר להכנה ותקבלו עוגיות מפנקות בכלום מאמץ ומושלמות בתור קינוח לאחר ארוחת השבת!
עוגיות מגולגלות פרווה
מרכיבים
- 1 קילו קמח מנופה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 נטורינה 400 גרם
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
למילוי:
- ממרח תמרים
- אגוזי לוז קצוצים
- סוכר חום לא חובה
שלבי הכנה
- מעבדים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים, ואז מרדדים כל כדור לעובי של חצי ס”מ ונמלא באיזה מילוי שאוהבים.
- למילוי תמרים – מערבבים את כל הרכיבים וממלאים את כדורי הבצק.
- מגלגלים לרולדה ונעשה חרצים לא עד הסוף.
- אופים בתנור שחומם על 160-170 מעלות למשך חצי שעה בערך.
מקור: עוגיות מגולגלות – ירדנה ג’נאח
להשאיר תגובה