עוגיות המגולגלות הכי נדירות שיש בטעם מושלם .
מתכון להכנת עוגיות מגולגלות כפולות שמכינים מבצק פריך.
עוגיות מגולגלות כפולות במילוי שוקולד מושחת
מבצק פריך בטעמי תפוזים עדינים
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 100 גרם חמאה /מרגרינה
- 2 ביצים L
- ⅓ כוס סוכר
- 300 גרם קמח 2 כוסות + 2 כפות
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל – 10 גרם או תמצית וניל
- 1 כפית גרידת תפוז
למילוי:
- ממרח שוקולד
שלבי הכנה
- להמיס מעט את החמאה.
- בתוך קערה להכניס את כל המרכיבים, וללוש עד שמקבלים בצק חלק ורך. במידה והבצק קשה אפשר להוסיף מעט מים/מיץ.
- לרדד את הבצק על נייר אפייה לצורה מלבנית.
- למרוח מעל ממרח שוקולד, ואז לגלגל כמו ספר מהצד הצר לכיוון אמצע משני הצדדים.
- להצמיד את שני הגלילים ולסמן את קווי החיתוך.
- להניח בתבנית תנור.
- להכניס לאפייה בחום של 180 למשך 20 דקות בערך או עד להזהבה.
- לאחר שהרולדה התקררה, לחתוך לפרוסות ולפזר אבקת סוכר.
- ניתן למלא בכל מילוי אחר לפי הטעם.
מקור: עוגיות מגולגלות כפולות – תהילה גיל
להשאיר תגובה