מתכון של עוגיות לימון מושלגות ונדירות המקבלות חמיצות עדינה ומרעננת.
עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה שתמיד מפתיעות את כולם.


עוגיות לימון מושלגות ונדירות
בחמיצות עדינה בטעם מושלם
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 200 גרם נטורינה
- ¼1 כוסות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 3 כפות גדושות גרד לימון
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 ביצה L
- ½3 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- ¼ כפית מלח
- ¼ כפית אבקת אפייה
לציפוי:
- 1 כוס אבקת סוכר
שלבי הכנה
- לחמם תנור ל-175 מעלות מראש.
- להמיס את הנטורינה ולשפוך לקערה גדולה.
- להוסיף אליה את הסוכר וסוכר וניל ולערבב.
- לאחר מכן להוסיף גרד לימון, מיץ לימון והביצה ולערבב שוב.
- להוסיף כעת את הקמח, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפיה וללוש טוב טוב עד לבצק אחיד.
- בקערה קטנה לשים את אבקת הסוכר.
- ליצור כדורים מהבצק בעובי 2 ס”מ ולגלגל באבקת סוכר.
- להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של בערך 2 ס”מ אחד מהשני.
- לאפות כ-10 דקות עד שהעוגיות מתבקעות והתחתית שלהן משחימה מעט – פשוט נרים את העוגייה בעזרת מזלג או תרבד ונסתכל למטה אם היא השחימה – הצד העליון של העוגייה לא ישחים.

מקור: עוגיות לימון – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
מדהים איזה מאפים אתם מביאים לנו, טעיםםםם
היי,
שמחים מאוד שאתה נהנה!!
אם הכנת וצילמת, אנחנו מזמינים אותך להראות לנו איך הן יצאו בקבוצה 🙂