עוגיותת כוסמין קלות להכנה שכיף לאכול ולא גורמות לתופעות לוואי! מתכון קל ומהיר לעוגיות מפנקות במיוחד, עם שתי אפשרויות מילוי: תמרים או ריבה, אבל אפשר להכין גם עם שוקולד או כל מילוי אחר שיתחשק לכם. עוגיות מושלמות לקפה.
עוגיות כוסמין במילוי תמרים או ריבה
מרכיבים
- 3 כוסות קמח כוסמין מלא מנופה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 80 גרם שמן קוקוס ⅓ כוס
- ¼ כוס שמן רגיל
- 1 כוס מים פושרים מעט חד פעמית שקופה
- 1 שקית סוכר וניל
למלית 1:
- ממרח תמרים טבעי ללא סוכר
- קינמון
- אגוזים קצוצים
- חמוציות
למלית 2 :
- ריבה איכותית לא יותר מדי נוזלית
- קוקוס
- אגוזים קצוצים
- קינמון
שלבי הכנה
- לשים את כל הרכיבים עד קבלת בצק רך ונעים, ומחלקים אותו ל-2 חלקים.
- חלק ראשון מרדדים ומורחים בממרח תמרים טבעי ללא סוכר, ואז מפזרים מעל קינמון, אגוזים קצוצים, וחמוציות.
- מגלגלים ומניחים בתבנית, ואז חותכים את העוגיות כמעט עד הסוף.
- את החלק השני מורחים בריבה טובה איכותית, ואז מפזרים קוקוס, אגוזים קצוצים וקינמון. מגלגלים וחותכים באותה דרך.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראשל־180 מעלות במשך 20-25 דקות.
מקור: עוגיות כוסמין – סיון צרור
להשאיר תגובה