קבלו עוגיות יויו מושחתות וממכרות המתקבלות מבצק מטוגן שטובלים בסירופ מתוק וחם.
אחת העוגיות הכי משגעות במטבח המזרחי באה לעשות לכם חגיגה במטבח.
עוגיות יו יו
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- סיר טיגון
מרכיבים
לבצק:
- 6 ביצים
- 1 שקית אפייה 10 גרם
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 כוס סוכר
- כוס שמן
- כוס מיץ תפוזים
- קמח כמה שנכנס – בערך 1 ק”ג
לסירופ:
- ½ ק"ג סוכר
- 3 כוסות מים
- ½ לימון סחוט
שלבי הכנה
- ללוש הכול ביחד עד לקבלת בצק רך ונעים שלא נדבק לידיים, מוסיפים קמח לפי הצורך.
- לתת לבצק מנוחה של שעה.
- לטגן הכל על אש נמוכה.
- לבשל את הסירופ עד שמסמיך ומזגגים מעל.
- אפשר לגלגל בקוקוס בסוף.
מקור: אורנה קרן
להשאיר תגובה