עוגיות טחינה נימוחות ורכות, בריאות וטבעוניות, עשירות וממכרות!
מתכון מנצח של עוגיות טחינה מדהימות, בהכנה קלה ומהירה.

עוגיות טחינה מעלפות (ללא ביצים ומרגרינה!)
הן הביס המתוק שתרצו ליד הקפה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ½ כוס שמן
- 1 כוס טחינה
- ¾ כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 3 כוסות קמח לבן
שלבי הכנה
- נערבב לפי סדר המרכיבים וניצור כדורים.
- אפשר לגלגל חצי מהכמות בסוכר מעורב בקינמון ואת החצי השני עם שקד מעל.
- נאפה על 180 מעלות לכ-15 דקות, נצנן היטב ונאחסן.

מקור: רונית אזרד בוקובזה
אפשר להפחית את כמות הסוכר במתכון?
היי,
כמובן, תמיד!
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין/שיפון?
תודה
היי אילנה,
כמובן, בהצלחה!
ברשימת המצרכים חסר לכם 4 חלמונים ….
מה יהיה? זו הפעם השניה שאני מוצאת מחסור במרכיב במרשם…????
אבל כתבתם שזה ללא ביצים.
לבן שלי יש צליאק, האם זה הסתדר עם קמח תירס/אורז קמחים ללא גלוטן
היי,
בוודאי, אנחנו ממליצים על קמח שקדים.
בהצלחה!