מתכון של עוגיות חמאה בשילוב בוטנים, נמסות בפה וטעימות שמתאימות לקינוח אחרי הארוחה, יחד עם הקפה או התה.
עוגיות חמאת בוטנים עם טעם כל כך מושלם שאתם פשוט תתאהבו בהן, זה מתכון עוגיות שחייבים לשמור!
עוגיות חמאת בוטנים נמסות בפה
מתכון של עוגיות חמאת בוטנים, עם ציפוי מפתיע, טעימות במיוחד וקלות ב 15 דקות הכנה.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 200 חמאה מחמאה או כל סוג אחר של מרגרינה
- ¾ כוס סוכר פחות רבע
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 1 שקית אבקת אפייה פחות חצי כפית
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כף תמצית וניל
- ½3 כוסות קמח
- 1 כוס חמאת בוטנים
תוספת מעל:
- אגוזים טחונים / פיסטוק טחון / קינמון
שלבי הכנה
- נשים בקערת המיקסר חמאה, סוכר. ונבחוש כמה דקות עד שהסוכר נמס.
- נוסיף 2 ביצים, 2 חלמונים, אבקת אפייה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח וחמאת בוטנים.
- נבחוש הכל יחד, לגלגל כדורים בגודל כדור פינג פונג, להניח בתבנית אפייה על נייר אפייה ברווחים, כי העוגיות תופחות. לפזר מעל אגוזים טחונים או פיסטוק טחון או קינמון.
- נכניס לתנור חם 170 מעלות כ-14-15 דקות (לא יותר).
- נצנן את העוגיות. לא לגעת בעוגיות כשהן חמות כי הן מתפרקות.
מקור: רחל עטיה
2 כוס ביצים?!?
1 גר’ סוכר פחות רבע?!?
היי הלנה,
מתנצלים על הטעויות במתכון:
3/4 כוס סוכר ו-2 ביצים.
תודה רבה שהערת על כך לתשומת ליבנו!!