עוגיות בצק פריך במילוי תמרים, שוקולד או כל מילוי שתבחרו והן טעימות בטירוף! עוגיות סופר־פריכות שמכינים בקלי קלות ובכלום זמן. מתכון קל ביותר לעוגיות מדהימות שתמצאו את עצמכם מכינים בכל שבת מחדש! מומלץ להכפיל כמויות!
עוגיות בצק פריך
מתכון קל לעוגיות בצק פריך במילוי תמרים או שוקולד
ציוד
- כוס זכוכית גדולה
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- ½ 1 חבילות מחמאה או מרגרינה מומסת
- ½ כוס מים
למילוי:
- מה שאוהבים – שוקולד נוטלה/ פרג/ תמרים/ ריבה.
שלבי הכנה
- מערבבים את חומרים הבצק עד קבלת מרקם אחיד, משטחים ומורחים את המלית.
- מגלגלים לרולדה ומורחים ביצה טרופה למעלה.
- חותכים לפני האפייה ואופים ב־180 מעלות עד הזהבה – לא להשאיר יותר מדי זמן.
- מפזרים למעלה אבקת סוכר.
מקור: אורית לוי
להשאיר תגובה